sunnuntai 17. elokuuta 2008

Ulkomailla!

No ei nyt ihan kuitenkaan... Mutta läheltä olisi kyllä päässyt ulkomaille.

Kaveri lähti juoksemaan Helsinki City Marathonin ja lähdettiin mukaan kannustamaan. Päätettiin käydä kätköilemässä siinä välissä. Outilalla oli yksi TB, joka halusi ulkomaille, joten Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyys oli TB:n pudotukselle oikein oiva mesta. Suunnistettiin siis kohti Helsinki International Airport (HEL) Hotel -kätköä ja alkoi tapahtua kaikkea kummaa!


Kun ottaa huomioon, kuinka surkeita me olemme löytämään kätköjä niin odotukset eivät olleet kovin korkealla tämänkään kätkön suhteen. Mutta ei se mitään, me pidämme muutenkin typeristä ideoista :D

Käppäiltiin Stadikalta Rautatieasemalle ja napattiin bussi kohti lentoasemaa. Jostain täysin käsittämättömästä syystä (tuuria) osasimme jäädä oikeassa kohtaa pois. Vielä käsittämättömämmästä syystä osasimme lukea karttaa oikein ja lähdimme kävelemään oikeaan suuntaan. Pysähdyimme juuri kätköpaikan kohdalla ja kätkö oli käsissämme alta 5 minuutin! Oikeesti! Outila pisti TB:n lodjuun jatkamaan Euroopan kiertuettaan.


Kummuuksia sattui vielä lisää. Jatkoimme matkaa eteenpäin ja näimme bussipysäkin. Päätimme kokeilla onneamme, josko siitä vaikka pääsisi takaisin Rautatieasemalle. Ja kas! Sieltä tulee sama bussikuski bussinsa kanssa, joka oli meidät paikalle tuonutkin! Me oltiin aivan supernopeita, bussi oli vain käynyt kääntymässä lentokentällä. Tämä oli oikeasti tyylikkäimmin suoritettu kätkön etsiminen ikinä. Tähän koko seikkailuun kului aikaa vain tunti ja vartti! En käsitä vieläkään, miten me siihen oikein pystyttiin. Iso kiitos kuuluu kyllä bussikuskille, joka ajoi kovempaa kuin kukaan ikinä.

Ja se kaveri maratooneineen. Pääsi maaliin ajassa (n.) 5 tuntia. Onnea Pillelle!

0 kommenttia: