lauantai 16. elokuuta 2008

Lasten iloksi

Tänään oli vuorossa Lasten iloksi -geokätkösarja. Outila oli valkannut sarjasta 3 kätköä, joita lähdimme urheasti etsimään. Mukaan otimme tällä kertaa myös yhden Jästin.

Ensimmäiselle kätkölle painelimme reippain mielin ja täysin väärään suuntaan. Sehän meillä on ihan yleisestikin tapana. Jästin pirulainen suunnisti oikeaan suuntaan, jonne mekin jouduimme kotvasen kuluttua perässä menemään. Ikävä kyllä, kätköä ei etsinnöistä huolimatta löytynyt. Tällä kertaa meillä oli siis gepsi mukana, koska Jästiltä löytyi sellainen puhelimesta. Pelipaikalta löytyi kuitenkin tyhjä rasia, joten epäilemme, että Pahat Jästit ovat käyneet tuhoamassa kätkön. Meidän etsinöissähän ei tunnetusti ole mitään vikaa :D

Toiselle kätkölle lähdimme yhtä luottavaisin mielin. Outilan kanssa paineltiin metsään suoriksi, tällä kertaa Varppeen seudulle. Kätkö löytyi oletetusta paikasta tällä kertaa oikeasti alta minuutin. Minä pidän tällaisista kätköistä! Jästi tuli hetken aikaa perästä ja annoimme hänen vielä etsiä kätkön gepsin avulla. No eihän siitä mitään tullut, metsässä tarkkuus oli 9 metriä eikä ensimmäinen itse löydetty kätkö vielä tärpännyt. Oikeaan suuntaan kun vinkkasi, niin kyllä se sieltä lopulta löytyi Jästinkin käsiin.

Kolmas kätkö oli lapsuuden kodin naapurissa Kaurin puiston lähellä. Aivan loistava kätkö! Tämä oli ensimmäinen micro mitä haimme. Jätin Outilan ja Jästin hakemaan kätköä ja kävin itse parkkeeraamassa auton. Kaverukset etsivät toiselta puolelta tietä, mutta karttakuvaus näytti keskelle tietä, joten ehdotin tarkistamaan myös toisen puolen tiestä. Ja sieltä Outila sen löysi! Aivan suorastaan fantsu kätkö :D Lisää tällaisia, tähän oli nähty jo vähän vaivaakin.

Taitaapa olla siis 10 kätköä plakkarissa :D

0 kommenttia: