lauantai 30. elokuuta 2008

Raisiossa kätköillä, taas!

Kirjoitetaanpas nyt saman tien vielä eilisen kätköilyt, niin saadaan blogi ajan tasalle.

Lähdettiin porukalla käymään Raisiossa, kun Outila meni viemään vakuutusyhtiöön paperit onnettomuudesta. Paperihommien jälkeen nälkä oli jo niin kova, että suuntasimme Rio Kebab Pizzeriaan, jonka lähellä sijaitsee kätkö 0km: Raisio. Ensin vedimme mahan täydeltä ruokaa ja sitten syöksyimme (kierimme) kohti kätköä. Olin ilmeisesti ainut, kuka oli tsekannut kätkön tiedot etukäteen, joten sain sen hyppysiini ensimmäisenä, kun Outila ja Nuuna vielä kaitsivat Nuunan lapsosia kätkön toisella puolella. Peruspurkki hauskassa paikkaa.

Koko päivän tähän asti oli satanut, mutta nyt sade oli laantunut. Päätimme suihkasta vielä lähimmälle kätköllä Raision kirkon liepeillä. Joopa joo, se siitä sateen laantumisesta. Kätköpaikalle kävellessä sade yltyi niin kovaksi, että kastuimme kaikki noin minuutissa aivan litimäriksi. Mukava tämä harrastus. Mutta se kätkö olikin aika hauska. Meillä ei ollut mitään karttaa eikä mitään koordinaatteja paikasta, vain hämärä muistikuva, että olen nähnyt kuvasta joskus suurin piirtein missä se on. Ja silti se löytyi! Purkissa oli sisällä paljon kivoja juttuja, ainakin 2-vuotiaan seuralaisneitomme mielestä. Tavarat vaihtoon ja purkki takaisin piiloon.

Nuuna halusi jostain käsittämättömästä syystä käydä ostamassa virkkuukoukun, joten suuntasimme Myllyyn. Shoppailun aikana aurinko oli alkanut paistaa ulkona, joten päätimme napata vielä yhden kätkön. Kätkö oli Pomppis, Raision venesataman lähellä. Terrain oli tähän astisista kätköistämme korkein, joten odotin kätköä innolla. Ja voi pojat. Hihkuin neuvoja metsän laidalta ja annoin muiden hoitaa likaiset hommat :D Onneksi ei ollut pissahätä, olisin saattanut laskea alleni, kun katsoin Nuunan ja Outilan temppuilua. Mutta sillä tavalla se kätkö vaan saatiin käsiin! Minun mielestäni tosi hauska kätkö, viihdettä koko rahan edestä!

0 kommenttia: