perjantai 26. syyskuuta 2008

Voihan...

...ärri murri! Unohdin vallan, etten ole kirjoitellut viime viikon kätköjä loppuun asti. Ryhtykäämme siis toimeen.

Yöllisen kätköilyn jälkeen Travel Bugeja oli enemmän kuin käsiin mahtui. Aamusta katsahdettiin mihin päin lähdetään ja päädyimme Turkuun. Valitsimme alueeksi Yliopiston ja Caribian ympäristön. 10 kätköä gepsiin ja menoksi.

Laitoimme auton parkkiin Caribian parkkikselle. En tiedä olisiko se ollut oikeasti maksullinen, mutta ei sieltä ainakaan sakkoja tullut. Suunnistimme ihastelemaan Posankkaa ja otimme kuvia Travel Bugeista. Missäköhän ne kuvat mahtaa nyt olla? Palaan niihin varmaankin myöhemmin.

Ensimmäinen kätkö on aivan Posankan vieressä. Joku urvelo oli pistänyt jonkun Toyotan tuhannen palasiksi kätkön vierään. Ihmisiä valui jatkuvana virtana ja tuli vähän ärsyttävä olo, kun kaikki tuntuivat katsovan asenteella "Mitä te sille autolle olette tehneet!!" Kätkö näkyi tielle asti, joten odottelimme vain, että tuli sopiva hetki ja kävimme loggaamassa. Niin ja kätkö oli siis Posankka.

Toinen kätkö oli Kanttorinmäki, joka tuotti meille suunnatonta päänvaivaa. Löysimme kätköpaikan melko helposti, kiipeiltyämme ensin tovin väärissä puissa. Kun keksimme, missä kätkö on, jouduimme ikävä kyllä myöntämään, että emme ole tarpeeksi hulluja kiivetäksemme sinne. Tai Outila ei ole, minä vain en päässyt sinne :D Tämä jäi siis loggaamatta.

Painelimme Kanttorinmäeltä kätkölle Kuuvuori. Mielenkiintoinen paikka ja rauhassa sai etsiskellä. Rauhaa siinä tarvittiinkin, koska saimme etsiä kätköä lähes tunnin! Gepsi ei rauhoittunut millään ja kartasta ei ollut oikein apua. Outila oli jo lähdössä menemään, koska olimme sopineet treffit Caribialle jästin kanssa, joka halusi tutustua uuteen lajiin. No, kärsivällisyys kuitenkin palkittiin, kun nollapiste vihdoin löytyi. Pikainen loggaus kirjaseen ja juosten Caribialle.

Jästin kanssa lähdimme sitten ensimmäiseksi kokeilemaan onneamme Halistenkoski -kätkölle. Jästillä riitti sekä virtaa, että uskomatonta kartanlukutaitoa. Käppäilimme suoraan kätkölle ja saimme logata rauhassa. Pistin tähän muistaakseni yhden yöllisistä Travel bugeista. Koski virtasi vieressä kauniina.

Seuraava kätkö Pakan nappula oli ehkä sympaattisin ikinä! Kätkön tarina on mielestäni ihana ja toteutus sopi hyvin kuvaukseen. Kätkö on melko näkyvällä paikalla, joten sai käyttää erityistä varovaisuutta. Jos se nyt on mahdollista, kun konttaa takamus pystyssä jalkapallokentän laidalla.. Kentälle saapui herra, joka kummeksui touhuamme ja poistuttuamme kävi katsomassa, mitä olimme puuhanneet. Kätkö ei kuitenkaan paljastunut ja herra jatkoi matkaansa. Jostain täysin käsittämättömästä syystä otin riesaksemme jälleen yhden geocoinin lisää :D

Ah! Kamera löytyi! Pistetäänpä kuvia tähän väliin. Be right back.

0 kommenttia: