sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Ristiinasta Nokialle

Pysähdyin matkalle kolmesti mielenkiintoisiin paikkoihin eikä ole enää hajuakaan, missä järjestyksessä nämä meni. Kiitos hyvien maantiedon kykyjeni, en sitä jaksa nyt edes lähteä päättelemään. Mutta tällaiset olivat kätköt.

Vapautemme Hinta

Vapautemme hinta oli mielenkiintoinen musitomerkki lähellä kauppakeskusta. Paikalla oli varmaan satoja ihmisiä, mutta muistomerkki on sen verran syrjässä, että saa melko rauhassa etsiskellä. Olin juuri takapuoli pystyssä alhaalla, kun rekka lähti liikkelle vierestä. No, saipahan kuski hetkeksi hupia itselleen. Kätkö löytyi pienen kyyristelyn jälkeen. Noustessani ylös rappusia taisin näyttää jotenkin pöllästyneeltä, kun parkissa ollut pariskunta nauroi minulle. Mokomat turjakkeet.

Lammin kirkko

Lammin kirkko oli aivan valloittavan kaunis! Suomessa tuntuukin olevan paljon kauniita kirkkoja. Tällä kirkolla oli monta musitomerkkiäkin, mutta mikään niistä ei liittynyt kätköön. Bongasin suoraan oikean kohdan, mutta hetken aikaa mukamas kuvailin kirkkoa, jotta varmistuin, että kukaan ei katsele. Ihmeen rauhassa on saanut kätkö olla niin selvässä paikassa. Hauska piilo.

Kankaistenjärvi

En nähnyt kätkön nimen mukaista järveä juuri lainkaan, koska en jaksanut köpötellä rantsuun asti. Gepsi yritti jälleen kerran ensin ohjata minut ryteikköön ja minä hölmö tietenkin uskoin. Hetken aikaa sain pyöriä, ennen kuin oikea suunta löytyi. Sen jälkeen kätkön etsiminen olikin helppoa.

Tämän jälkeen retkellä oli vielä kolme kätköä Nokialla. Niistä vielä ensi kerralla ja sitten 25h-retken kätköihin, kun oli aivan superhauskaa!

0 kommenttia: