sunnuntai 16. marraskuuta 2008

FTF!

Pakko on tulla heti kertomaan! Eka FTF plakkarissa!

Mynämäen kirkko

Katselin gc.fin puolelta onkos lähistöllä jotain löytämättömiä kätköjä. Ja olihan siellä! Kengät jalkaan ja kohti Mynämäkeä. Hurautin paikalle vailla ulkovaatteitta ja toivoin, että löydän kätkön nopeasti. Matkalla mieleen pilkahti jo pelko, että mitä, jos en löydäkään kätköä! Se se vasta olisi noloa FDNF :D

No, autossa näpyttelin ensin nopeasti koordinaatit vehkeeseen, heitin lampun otsalle ja painelin pihalle. Olin siis saanut auton todella lähelle kätköä, koska en ehtinyt montaa askelta ottaa, kun jo olin nollapisteessä. Pariin paikkaan kurkkasin ja toisessa se kätkö sitten olikin! Avasin kädet täristen laatikon ja TADAA! Tyhjää täynnä koko kirja. Jeeee! Raapustelin sinne FTF 16.11.08 21.19 Tilkkuliini. Mahtava fiilis!

Mutta sitten tuli vielä sellainen surkuhupaisa käänne. Loggailin tuossa äsken löytöni ja menin katsomaan tuliko gc.fin puolelle heti merkintä, että se on löytynyt. Ja tulihan se. Tähän olin tyytyväinen, mutta! Kas kummaa. Mynämäen kirkon kätkön alla oli kätkö Mynis, joka oli edelleen siis löytämättä. Helvetti! Ajoin Mynikselle sen yhden FTF:n takia, enkä kiireessä huomannut, että aivan vieressä olisi ollut toinenkin! Piru sentään tuota Tilkkuliinin hutilointia! No, ainakin tämä jää varmasti mieleen vuosiksi eteenpäin :D

2 kommenttia:

gandal491 kirjoitti...

Hei!

Onneksi olkoon ensimmäisestä FTF:stäsi! Tähän asti olen joutunut tyytymään STF:ään, kun täällä pääkaupunkiseudulla aina on joku ehtinyt ennen mua!

Mun blogi on nojapyöräilystä: trikersdiary.blogspot.com

Nähdäänkö ratikalla Itsenäisyyspäivänä?

t. Gandal491

tilkkuliini kirjoitti...

Ooo! Ihka ensimmäinen kommentti blogiini :D Tuli muuten napattua toinen FTF juuri eilen Outilan kanssa, mutta siitä myöhemmin lisää.

Valitettavasti itsenäisyyspäivä taitaa kulua maalla iltapukuja ihastellen. Vaikka kuulostikin melkoisen hauskalta tuo ratikkahäsäkkä. Mutta kiitoksia kommentista! Vierailen katsahtamassa blogiasi.