tiistai 14. lokakuuta 2008

Geokätköahdistuksen helpotusta

Huhheijaa! En ole edellisen postauksen jälkeen EDELLEENKÄÄN päässyt etsimään naapurissa sijaitsevaa kätköä. No, niin siinä ymmärtääkseni käy, että mitä lähempänä kätkö on, sitä kauemmin se odottaa hakemistaan.

IKEA - Raisio


No tänään joka tapauksessa geokätköahdistus kasvoi niin suureksi, että oli pakko päästä etsimään. Outilan kanssa käytiin shoppailemassa IKEAssa, joten samalla hilpastiin etsimään kätköä IKEA - Raisio. Ensin piti tehdä hirmuinen koukkaus, että pääsi laillisin keinoin oikealle puolen tietä. Kotvasen aikaa sai tallustella, ennen kuin päästiin pelipaikalle. Noin 20 metrin päässä paikka alkoi jo olla aika ilmi selvä. Itse kätkön löytäminen olikin sitten jo astetta hankalampaa, niin hyvin oli saatu sopimaan ympäristöönsä. Outila tempaisi itsensä niin korkealla kuin suinkin pääsi, mutta ei ylettynyt lopulta vielä lähellekään kätköä. Kätkö siis löytyi, mutta ei me siitä käsiimme asti saatu. Jo toinen tällainen! Ärsyttävää.

Tired of shopping

Ei auta itkut markkinoilla. Hilpastiin samoin tein vielä toiselle kätkölle, joka oli Tired of shopping. Loggauksista päättelin etukäteen, että kätköä voi lähestyä kahta kautta: helppoa reittiä polkua pisin tai ryteikön läpi. Jep, ei tarvinne kertoa kumman me valitsimme. Shoppailukamat niskassa oli muutenkin täysi työ pysyä pystyssä. Ilta oli onneksi vasta hämärtymässä, joten näimme sentään mitä olimme tekemässä. Ihme kiepautuksen jälkeen pääsimme kuitenkin kätköpaikalle ja rupesimme tonkimaan. Parisen minuuttia siinä meni, kun kurkattiin ensin potentiaalisimmat paikat. Kätkö löytyi lopulta kolmannesta mahdollisesta paikasta. Peruskätkö sinänsä, mutta oli hauskaa pitkästä aikaa LÖYTÄÄ jotakin. Palasimme sitten takaisin "helpompaa" reittiä. Epäilen, että sekin oli vielä hivenen väärä, koska matkalle osui muutaman metrin leveä mutakaistale...


Onnettomuudekseni olen tainnut hävittää erään geokolikon. Olen kääntänyt koko kämpän ympäri, mutta sitä ei löydy mistään. Kohta tarvinnee ilmoittaa omistajalle suru-uutiset.

0 kommenttia: