perjantai 12. joulukuuta 2008

Vehmaa

Tervehdys ja kiitos taas kommenteista! Ihan teitä varten tulin turisemaan :D

Tulipas tuossa mieleeni, kun luin vanhoja bloggauksiani, etten ole maininnut, että sain vihdoin ja viimein lähikätkön haettua! Se oli sellainen "lievitetään kätköahdistusta viidessä minuutissa"-reissu. Tai no, sen piti olla.

Vinkkilän asema /Vinkkilä Railwaystation


Päätettiin siis Outilan kanssa hieman lisätä vaikeusastetta ja odoteltiin, että ensilumi on maassa. Yeah right! Torvelot ei taas otettu huomioon koko lumiasiaa. Kun on tuttu paikka, niin senhän löytää helposti, eikö?

Jos ei se lumi hankaloittanut asiaa tarpeeksi, niin Outila oli lisäksi lätkässyt gepsiin väärät koordinaatit. Hyvä. Onneksi koordinaatit olivat niin ilmeisen väärät, että ei uskottu gepsiä hetkeäkään. Sitten vaan mylläämään mestoja. Lumesta oli kyllä hyötyäkin, jäljistä oli helppo katsoa, mistä oli jo kurkannut. Tai olisi ollut, ellei kätkö olisi lopulta löytynyt siitä paikasta, mistä Outila katsoi heti ensimmäisenä :D Tää oli taas niin tätä! Säädetään kaikki, mikä vaan on mahdollista säätää.

Mutta oli aivan pirun hyvä piilo! Siinä on saanut kätkön piilottaja hetken aikaa miettiä toteutustapaa. Oikein mainio jemma.

Vehmaasta vielä...

...sen verran. Että ihan lähiaikoina tosiaan saattaa tulla uusia kätköjä. Julkaisijan kanssa ollaan tässä vähän neuvoteltu. Jos kätköt tulevat, ne tietysti huomaa kätkösivuilta, mutta jos ne eivät ilmesty, niin lupaan tulla purkamaan ahdistustani tänne :) Jännittää ihan pirusti!

0 kommenttia: