maanantai 1. joulukuuta 2008

Täällä on muitakin!

Olipas hauska huomata tänään, että tätä blogia oikeasti lukeekin joku :D Kiitoksia kovasti kommenteista, lupaan tsempata kirjoittamisen suhteen jatkossakin.

Reilu viikko sitten perjantai-iltana tein poikkeuksen normaali kuvioistani ja lähdin tapaamaan ihan oikeita ystäviäni. Kyllä, minulla on sellaisiakin :D Päädyttiin jostain syytä iltapaseerulla vuokraamaan Mamma Mia! -leffaa, joka ei ikävä kyllä ollut silloin vielä tullut vuokraamoon. Kotimatkalla huikkasin ystävilleni, että tuolla olisi muuten sellainen geokätkö. Tästäkös ystäväni poikaystävä riemastui. Loppuilta sujuikin sitten siten, että minä etsin ystäväni poikaystävän kanssa kätköjä ympäri Turkua ja ystäväni seikkaili mukana näyttäen siltä, että häpeäisi meitä :D Ehkä se vaan huijasi, tykkäs kuitenkin :P

Turun reissulta löytyi siis seuraavanlaisia kätköjä:

Forgotten railway

Tämä kätkö oli jollakin tapaa metka. Opiskelen viereisessä koulussa ja olen monta kertaa ohiajaessani katsonut, että tuossa se kätkö varmastikin on. Nyt oltiin vihdoin liikenteessä sellaiseen aikaan, että paikalla ei ollut jästejä, joten päästiin rauhassa etsimään. Gepsi näytti jo ennen parkkeerausta nollaa, mutta jotenkin se siinä pysäköidessä pääsi unohtumaan. Karttaa kun vähän vilaisi, niin kätkö näytti olevan hieman sivummalla. Tutkailtiin ympäristöä varmaan 20 metrin säteeltä ja hyvä, ettei kohta jo oltaisi hypätty aidan väärälle puolelle. En saanut gepsiä millään osoittamaan enää nollaa, joten nakkasin mokoman kapineen taskuuni ja aloin ajatella järjellä. Käppäilin vihdoin sen paikan kohdalle, jota olin aina ohiajaessani vilkuillut. Ja piru! Siellähän se tietysti oli! Olisiko se nyt kuitenkin ollut taas hieman helpompaa kurkata sinne heti ensimmäisenä?

TYKS

Tälläkin kätköllä kartta johti taas jonnekin aivan korpeen ja gepsi senkuin kannusti vieressä. Minulle ei ole vieläkään oikein selvinnyt, mitkä kartat näyttää todellista kätkön kohtaa ja mitkä kartat näyttää tahallaan pieleen. Siis jos ei ole Premium jäsen. No, ehkä se vielä jonakin päivänä minullekin aukenee.

Käppäiltiin siis pelipaikalla ympäriinsä ja kylläpä oli taas liki, etten lähtenyt punttaamaan ystäväni poikaystävää korkealle puuhun. Olkoot nyt kuinka spoileri tahansa, niin ei, se ei ole siellä puussa. Ihmeellisiin paikkoihin niitä kätköjä keksitään laittaakin. Piilo oli kyllä erinomainen, siitä pisteet. Purkkikin oli kekseliäästi kiinnitetty. Mutta että sellaiselle paikalle! Ehkä urbaanit kätköt ei vaan ole mun juttu.

Seuraavalla kerralla tarinoidaankin ehkä kadonneesta geokolikosta lisää ja kerrotaan Tilkkuliinin toisesta FTF-huntista.

2 kommenttia:

th kirjoitti...

Hauskasti kerrottu.Kiitos piristyksestä :)
TeemuH

viltsuintiassa kirjoitti...

Tuo TYKS piinasi minuakin pitkään. Se on ihan duunipaikan (Old Mill) lähellä ja muutamanakin lounastuntina pakotin työkaverin mukaan sitä kanssani etsimään. Ei löytynyt. Sitten huomasin että se oli jästitty ja uusi piilo laitettu lähelle. Se sitten vihdoinkin löytyi.