lauantai 13. joulukuuta 2008

Ekat omat kätkö!

Jes, jes, jes, jes! Nyt ne on julkaistu! Hieno fiilis.

Kätköissä oli alunperin pientä säätöä, kun ne ovat joulukätköjä ja esillä vain osan vuodesta. Väliaikaisia kätköjä kun ei saa tehdä. Mutta nämä tulevat sitten esille joka vuosi, niin lopulta menivät läpi ja julkaisija julkaisi ne tänään kello 12.24 :)

Sitten saikin olla kuin tulisilla hiilillä lopun päivää, että lähteekö kukaan etsimään niitä, ja jos lähtee, niin löytääkö kukaan niitä. Luojan kiitos Raision FTF-huntterireaktori toimi ja ensimmäiset kätköilijät olivat paikalla reilun puolin tunnin kuluttua. Ja löysivät kaikki kolme kätköä! Kaiken kukkuraksi kätköt toimivat juuri niin kuin piti: valot kätkön valaistuksesta pidettiin, paketti oli kätköistä se vaikein ja kuusi ilahdutti kätköilijöitä.

Hieman tuli kätköilijöiltäkin kommenttia, että kätköt saisivat olla paikalla ympäri vuoden. Valaistus kätkössä kuitenkin koko kätkön idea poistuu ja kuusessa on melkoinen ylläpitäminen vuoden ympäri. Pakettia voisi kenties harkita jätettäväksi ympäri vuoden paikalleen. No, pistetään mietintämyssyyn.

Mutta tulkaa nyt hyvänen aika hakemaan kätköt loggauksiinne! :D

Nyt voisi taas pikku hiljaa keskittyä itse hakemaan kätköjä, kun omat onnistuivat ihan kohtuu hyvin. Ei tarvitse enää jännittää :)

1 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Heeeii! Täällähän on hauskoja juttuja!
Tullaan hakemaan tuo Vehmaan trio heti, kun ehditään. Sillä suunnalla on rästikätköjä sen verran, että menee useampi tunti. Työtilanne on ollut viime aikoina sellainen, ettei ole voinut ottaa lakisääteistä kätköilyvapaapäivää, ja viikonloput tuppaavat olemaan täynnä kaikenlaista muuta harrastetta.
Mutta tulossa ollaan viiltävän kritiikin kanssa! ;-)

Ja kiitos blogista!

/Suurnesu