maanantai 8. joulukuuta 2008

Golikko ja FTF

Hej alla!

Golikko

Toden totta onnistuin hävittämään erään geokolikon tuossa taannoin.Kyseessä oli Hamburg Geocoin for Scandinavia. Kolikko oli matkustanut Pakan nappula kätkölle ja joku oli unohtanut tiputtaa sen sinne. Lähetin potentiaaliselle kätköilijälle paheksuvan viestin, että kolikot ja muut matkalaiset tulee logata, jotta omistajat tietävät missä ne kulkevat. Kätköilijä ei enikeis ikinä tiputtanut kolikkoa kätköön, joten grappasin sen itselleni. Kolikon päämäränä on kiertää lähivuosina skandinavian kätköjä.

Kuvittelin parin viikon päästä jättäväni kolikon hienolle kätkölle, mutta yhtäkkiä en enää löytänytkään sitä. Käänsin ympäri ensin auton, sitten kaikki mahdolliset taskut ja sen jälkeen kämpän ja vielä epätoivon vallassa kaikkien muidenkin autot. Parisen viikkoa ehti taas kulua ja kolikon omistaja otti minuun yhteyttä, että missä kolikko luuraa. Paniikissa sitten riipustin hänelle tämän samaisen tarinan, mutta pyysin kuitenkin odottelemaan vielä hetken, jos kolikko kuitenkin ilmestyy jostaan.

No, kului taasen kuukausi. Joulusiivo alkoi lähestyä ja puunasin taas kämppääni. Sohvani alla oli jalkapallo, joka on lojunut siellä iän kaiken. Siirsin palloa, jotta saan imuroituia ja KAS! Kolikko oli siellä alla! Voi sitä onnen päivää. Nappasin kiiruusti kolikosta kuvan (kyllä, siivous jäi siihen) ja pistin kuvan kera äkkiä omistajalle viestiä, että LÖYTYI! Tämä "kätkö" olikin paljon pahempi kuin se alkuperäinen :D Viikon päästä löydöstä kolikko oli jälleen kätkössä ja Suurnesu on sen sieltä jo näköjään laittanut eteenpäinkin. Arvatkaapa oliko omistaja iloinen, kun kerroin löydöksestäni? :)

Semmosta. Sitten muihin aiheisiin.

Toinen FTF!

Jes, jes, jes! Ensimmäisellä kerralla rynnätessäni FTF:n perään Outila ei kuulostanut järin innostuneelta, joten sain mennä yksin. Eikä siinä siis mitään. Mutta kas, kas. Eräänä kauniina sunnuntaina, kun allekirjoittaneen olisi pitänyt lukea tenttiin, Outila ilmoitti, että suht lähelle on ilmestynyt juuri uusi kätkö. Eikun matkaan! Tenttikirja ja otsalamppu messiin, autossa voi ihan hyvin lukea pimeälläkin! (Tentistä tuli muuten feme, eli paras numero AMK:ssa :P). Hilpaistiin siis pelipaikalle Uutenkaupunkiin ja kätkö oli Kukonmäki. Kätkö oli kyllä melkoisen hyvin jemmattu, saatiin varmaan reilun vartin verran penkoa pusikoita. Ehkä pimeys vaikeutti asiaa.

Lopulta kuitenkin saatiin kätkö kaivettua käsiimme. Thank good siinä oli niin ilmeinen naamiointi :D Eikös niitä normaaliolosuhteissa yleensä kirota, eikä kiitellä... No, enikeis. Kätkö oli jostain syystä melko tylsä. Siinä ei ollut mitään punaista lankaa. Itse paikka on korkealla olevan kerrostalon takapiha. Ja purkki siis normaaliakin normaalimpi purnukka. Onneksi lähdettiin metsästämään FTF:a, muutoin olisi voinut ärsyttää jopa mokoma purkki. Mutta tulipahan taas lisää etsittävää :)

News break!

Jepa jee! Mietin kauan uskaltaako tässä enää moittia muiden purnukoita, kun ollaan Outilan kanssa juuri jemmaamassa ekoja omia kätköjä! Jee! Saapi nähdä, miten ihmiset ottaa ne vastaan. Jännittää aika paljolti. Mutta vastaanotosta tiedämme kenties lisää viikonloppuna.

Palailemisiin siis!

0 kommenttia: