tiistai 16. joulukuuta 2008

TB-keruureissu

Eiks ookki hieno otsikko? Tiiän, että tykkäätte ;) Kiitos taas kommenteista, oli mukava lueskella.

Outila on lähdössä reissuun ja haluaa napata muutaman TB:n mukaansa. Helpommin sanottu kuin tehty. Neljä kätköä, neljä bugia ja kaksi toheloa.

Pidettiin Outilan kanssa palaveri paikallisessa mäkkärissä, koska kunnon kätköilijä kaipaa mahansa täyteen hampurilaisia, ennen kuin pystyy toimimaan. Diskattiin tässä vaiheessa jo yksi neljästä valitusta kätköstä, kun se vaikutti niin kovin vaivalloiselta :D Jep, olis pitänyt ensin syödä, ja sitten vasta alkaa karsia. No, kolme kätköä kuitenkin vielä jäi ja näin se reissu eteni:

Ankat vaihtoon!

Loggauksien mukaan OIKEIN iso ja VALTAVAN suuri kätkö. Ok, got the point. Jotakin siellä höpötetään myös kätköilijöiden häikälemättömyydestä ja rohkeudesta. Jep. Ilmeisesti meillä ei sitä sitten ollut :D Jotakin tällä kätköllä tuli nyt kerta kaikkiaan puusillmäiltyä. En mä tajua vieläkään. Ei löydetty mitään, mikä olisi edes etäisesti muistuttanut kätköä. Mitä me ei tajuttu? Jäi vaivaamaan ihan pirusti. Päätettiin mennä valosalla uudestaan, ehkä sitten hoksataan. Mutta Outila ei nyt sitten ehdi saamaan TB:a tästä kätköstä mukaansa. No, ehkä maailma ei kaadu siihen. Varmaan muuten ärsyttää, kun sen kätkön lopulta löytää :D

Tukkasotka

Nauratti vaan niin kamalasti tuo puusilmäily edellisellä kätköllä, että lähdettiin ihan ilosin mielin jatkamaan matkaa. Oltiin jättämässä autoa jonnekin jumalan selän taa, kunnes ehdotin, että jos mentäisiin kuitenkin tietä pitkin autolla perillä asti. Mainio tuuma, Outilakin arveli. Oliskohan meijän pitänyt jotenkin syödä esimerkiksi enemmän? Jos me sit oltais oltu skarpimpia?

Jatkettiin siis matkaa perille asti ja löydettiin nollapiste tuossa tuokiossa. Kätkö ei vain ollut siellä :D Pyörittiin ja hyörittiin ja kiivettiin ja laskeuduttiin. Juuri kun olin harkitsemassa järjen käyttöä, Outila hihkui: Täällä! Ihan järkevä oli paikka ja Outila sai ekan bugin haltuunsa. Golikko se kyllä itse asiassa oli. Mutta sai kuitenkin!

Telkkä

Missä sinä olisit kaikkein mieluiten joulukuisessa tihkusäässä pilkkopimeään aikaan? Kenties kuraisella ja jäisellä luontopolulla, joka johtaa jyrkänteen reunaan? Jes, sinne!

Gepsi oli kyllä oikea varsinainen jäärä tänään, väkisin yritti johdattaa oikeaan paikkaan! :D No, pakko sitä oli lopulta uskoa ja nollapisteen löydyttyä paikallistettiin kätkökin nopeasti. Hyvin siellä metässä pärjää pimeälläkin! Outila sai täältä toisen bugin matkaansa.

Mutta nyt tuli kiirus! Kätköilijöillä on ollut ongelmia meidän kuusi-kätkön kanssa, joten hilpasen paikalle Outilan kanssa tarkistamaan tilanteen. Hauskasta, me oltiin hylkeen kätköllä samaan aikaan, kun hylje oli meidän kätköllä :D

0 kommenttia: