maanantai 9. maaliskuuta 2009

Mahotonta menoa

Heippatirallaatirallaatiraa!

Kyllä, olen juonut aivan liikaa Batterya.

Olen huomannut lähiaikoina, että koulu- ja työhommien lisäksi myös parisuhde haittaa kätköilyä. Toisaalta ehkä ihan hyvä niin päin. Avec ei ehkä arvostaisi, jos kätköily haittaisi parisuhdetta :D No, oli miten oli, seuraavat kätköt haetaan taas ulkomailta!

Huomenna lähteepi lentokone kohti Wieniä, jossa vietän aikaani suurin piirtein viisi päivää. Välissä tulee käytyä päivän verran Bratislavassa ja toivon mukaan tuohon päivään saisi edes yhden kätkön mahtumaan. Tämän päälle vielä kaksi päivää Budapestissä ja homma alkaa olla pulkassa.

Jos viimeksi oli tavoitteena löytää yksi kätkö Puolasta, niin onko tällä kertaa tavoite sitten saada yksi kätkö Itävallasta, yksi kätkö Slovakiasta ja yksi kätkö Unkarista? Siinähän sitä jo alkaa ollakin. Saas nährä kuin likan käy :D Tuloksista kuulette viikolla 13, pitäkäähän Suomen kätköt pystyssä siihen asti. Se on moro!

P.S. Ette sitten muuten järjestä YHTÄÄN FTF-hunttia Vehmaan suunnalle tällä välin! Onko selvä?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää matkaa ja korjatkaahan avecin kans hurjasti kätköjä pois kuleksimasta! Reissujuttuja jo nyt odottaen... /VHI :)

tilkkuliini kirjoitti...

Tattista! :)

Tässä muuten nähtiin kuinka huono termi tuo "avec" on, koska avec ei suinkaan ole lähdössä matkalle mukaan. Enhän mä muuten mihkään kätköille ehtis :D :P

Matka on tällä kertaa koulun puolesta opintoreissu. (Jonka aion viettää kätköillen :D)