keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Kuvia matkan varrelta

Pikkasen täytyy päästä hehkuttamaan kuvillakin. Wien on oikeesti tosi nasta mesta, suosittelen lämpimästi käymään. Kesällä Wien on varmasti aivan tupaten täynnä turisteja ja joka paikkaan saa jonottaa, mutta off-seasonilla oikeen bueno! Ja sitten muutama kuva.


Schönbrunin linna. Tän pömpelin molemmilta puolilta löytyy siis kätkö. Tästä suunnasta katsottuna vasemmalla se sadetin ja oikealla se helpompi versio :D


Näiltä mestoilta ei käyty hakemassa kätköä, mutta kyllä täälläkin sellainen ihan saletisti on. Wienin maailmannäyttelyn maailmanpyörä siis kyseessä. Toimii muuten vielä alkuperäisellä koneistolla, makee vehje, suosittelen kokeilemaan. Maksoi muistaakseni about 7 euroa Vienna Cardilla.

Seuraavat kuvat toimivat sitten melkolailla spoilerina, joten älä katso, jos olet matkalla Baden bei Wienin kätköille :)

Ja tässä on sitten se patsas sieltä kylpylän edestä. Yllä kuva patsaasta edestä päin ja alla kuva takaapäin. Kunnon kätköilijä pystyy varmaan jo kuvasta päättelemään kätkön sijainnin :D

Jesh. Tähän väliin taas kouluhommia, illalla kenties tarinaa matkan lopuista kätköistä. Siihen asti näkemiin!

0 kommenttia: