tiistai 3. helmikuuta 2009

Revanssi!

Tulipas pitkästä aikaa käytyä kätköillä Nuunan ja lasten kanssa. Saa sitä silläkin tavalla extremeä kätköilyyn :D Ilokseni löysin myös uuden kätköilykaverin Turusta ja käytiin alkuviikosta tutustumassa harrastukseen Turussa Suikkilassa. On muuten melkoisesti huumoria käytetty Aslak2:n kätköihin :D Ja sitten taas otsikon mukaiseen asiaan.

Lupanvuoren ryssänuunit

Kuinkas kauan te oikein kuvittelitte, että pystymme Outilan kanssa pitämään itsemme poissa tuolta kätköltä? Itse asiassa, olisimme suihkaisseet kätkölle jo viikonloppuna, mutta allekirjoittanut houkuteltiin muiden harrastusten pariin. (En tiedä vieläkään miten se tapahtui!) No, tänään siis pakattiin autoon asianmukaiset varusteet, pari kätköilijää ja yksi geokoira.

Porhallettiin ulkomuistista paikan päälle ja olin ajaa tieltä korkeintaan pari kertaa, takaisin tullessa ehkä hivenen useammin. Outila nappasi autosta rautakangen kainaloonsa ja minä tyydyin pystyssä pysymisen yrittämiseen. Vähänkö tuolla geokoiralla on voimaa!

Mielenkiinnolla astelimme kätköpaikalle ja iloksemme huomasimme, että sen verran oli sentään tupruttanut lunta, että verta ei näkynyt maassa enää nimeksikään :P Outila ryhtyi oitis hommiin ja rautakanki viuhui Uudenkaupungin saaristossa. Eipä siinä sitten kauaa mennyt, kun se typerä, ärsyttävä, raivostuttava ja kaikin puolin *ittumainen kivi irtosi maasta ja Outila sai noukkia purkin hentoihin, onnesta täriseviin kätösiinsä. Jep, draamaa oli ilmassa yllin kyllin.

Mitähän sitä seuraavaksi keksisi?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hitto, tuossa on yritystä :)

tilkkuliini kirjoitti...

No on! Onneksi Outila on tuollainen yllyttävä hullu :P