keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Vappukätköt!

Morjes!Vappuna joku sai näin hienon pallon ja se joku EN ollut MINÄ!

Täytyy kyllä sanoa, että ikinä ei ole ollut näin hankalaa miettiä, mitä kätköreissusta kirjoittaisi, mutta kerrotaan nyt sitten se, mitä siitä muistetaan :D

Katolinen kirkko ja luostari

Virallisen lakituksen jälkeen lähdimme vapunaattona köpöttelemään kätköille. Sitä en osaa sanoa, miksi näin tapahtui, mutta ainakin se oli viisaampaa tehdä jo tässä vaiheessa, kuten voimme päätellä vapunpäivän kätköistä...

HupPuh ystävineen oli käynyt tällä kätköllä jo pariin otteeseen tsekkailemassa mestat. Valitettavasti he eivät olleet löytäneet purnukkaa, joten nyt paikan päälle lähdettiin isommalla joukolla. HupPuh oli varustautunut lisäksi kuoharipullolla, jota virittäytyi heti paikallemme saavuttua availemaan varmana löydöstämme.

Hetken aikaa ihan vain tapojamme kunniottaaksemme pyörimme ympyrää ja aiheutimme hämmästystä kanssaihmisissä kopeiloimalla talon seiniä, rännejä, puita, kukkapuskia ja kaikkea mahdollista, kyllä te tiedätte miten se menee. Lähdin tarkastelemaan jo kerran katsottuja mestoja, kun purkki sattumalta osui silmääni. Yritin lähestyä HupPuhia, Outilaa ja muita paljastamatta kätkön löytyneen, mutta kyllä sen kuulemma naamasta näki, että purnukka oli löytynyt :)

Skumppa auki (ja alas!) ja matka jatkuu.

Apteekkimuseo

Tämä olikin vähän helpompi tapaus. Kätkökuvauksessa lukee jotakin tyyliin "se toinen ilmiselvä paikka", minkä vuoksi oli kauhean kätevää, että oli useampi etsijä, kun toinen meistä sen sitten löysi. Vaikka purkki on näin keskustassa, niin ihme ja kyllä vappuna sai etsiä purkkia täysin rauhassa!

Rouvasväen rukoushuone


Tämä on kummallinen kätkö. HupPuh tovereineen on tätä kaiketi aiemminkin etsinyt, eikä ole sitä löytänyt. Vappunakaan viiden etsijän voimin ei ollut toivoakaan saada purnukkaa käsiinsä. Kätköpaikka on melko kummallinen, sillä siellä ei ole montaakaan vaihtoehtoa sen kokoiselle purnukalla. Ja vaikka katsoo kaikki mahdolliset paikat, niin purnukka ei ota löytyäkseen.
Vappuna kätköilemisessä oli tietysti se hyvä puoli, että vaikka teki Turun keskustassa jotakin tuollaista, niin haalarit jalassa maassa möyrivää ihmistä ei ihmettele kukaan! :D

Palataanpas niihin vappupäivän kätköihin vielä myöhemmin, vaikka epäilenkin, että siitä kirjoituksesta saattaakin tulla melkoisen lyhyt..

0 kommenttia: