tiistai 6. tammikuuta 2009

Tapaninpäivä Ukissa

No niin. Niin monta reissua on jäänyt kirjaamatta ylös, että on syytä pistää töpinäksi. Aloitetaanpa tapaninpäivän kätköreissusta Uuteenkaupunkiin, joka tällä kertaa toteutettiin kera koiran.

Kuuanvuori

Uudenkaupungin korkein töppyrä. Täytyy kyllä sanoa, että ylös kiipustaessa seuralaisdogista oli oikeasti hyötyä. Hajujen avulla se ilmeisesti etsi polun ja johdatti kätkölle. Toimipa vielä samalla nelivetona allekirjoittaneelle :D Kätköä dogi ei kuitenkaan pystynyt paikallistamaan. Täytyy harkita kenties jonkinlaista koulutusta. Paikalla oli käynyt lähiaikoina muitakin kätköilijöitä, joten jäljistä päättelemällä kätkö löytyi nopsaan. Mutta olipa kauniit maisemat!

Männäisten Ruukki

Tämä olikin hauskanen paikka. Olen kätköä jo aiemmin katsellut netistä, mutta "voi vaatia kahlausta"-attribuutin takia tämä on jäänyt. No, nyt oli sopivan jäistä ja vähävetistä :D Todella hauskanen miljöö. Käytiin dogin kanssa ensin arvioimassa tilanne, mutta oli pakko pistää koira takaisin autoon, koska arvelen, että sieltä alhaalta me ei oltais enää yhdessä päästy ylös. Kunhan olin vihdoin päässyt alas, niin purkki löytyikin nopsaan. Helppo piilo, mutta hauskanen paikka.
saarniston palometsä


Tämä oli ihan peijakkaan pirullisen vaikea! Käytiin ensin dogin kanssa etsimässä ja tongittiin paikkoja puolisen tuntia. Ei löytynyt, ei sitten millään. Olin unohtanut tietysti vihjeenkin autoon. Ärsyyntyneenä päätin luovuttaa ja käveltiin autolle. Lukaisin vihjeen ja.. oli aivan pakko kokeilla vielä kerran :D Vihjeenkin kanssa sain hetken aikaa arpoa. Paikan päällä kun on niin valtavan hyvin vihjeeseen sopiva toinen jemma, josta olin tietenkin täysin vakuuttunut, että siellä sen täytyy olla. No, kun vihdoin uskoin, ettei se sieltä löydy ja muutin taktiikkaa niin avot! Pian oli purnukka kädessä. Oli kyllä tainnut purnukka olla jo jonkin aikaa huoltamati, sen verran mössöksi oli lokipaperi muuttunut. Mutta hyvä kätkö!

Pari muutakin mestaa tuli Ukista tongittua. Kaiken kaikkiaan ihan hauskanen reissu tuon dogin kanssa. Ja ihan hyvä niin, koska dogi muutti minun luo :D

1 kommenttia:

Dick0369 kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.