keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Hiljaseloa

Tervehdys!

On vierähtänyt tovi jos toinenkin viimeisestä bloggauksesta. Syynä lähinnä se, että ei ole kauheasti tullut käytyä kätköillä. Vaan ehdittiinpä tuossa sentään käväistä Naantalissa iltakätköillä. Valittiin kaikista kauniista kesäpäivistä se oikein sateinen ja lähdettiin tarpomaan soiseen maastoon. This is the way we do it in Finland!

Linnavuoren Kolo

Ihan ensimmäiseksi kiivettiin pirun korkealle kalliolle ihastelemaan maisemia. Testailin samalla tuota Nokia 6220 Classicia kätköilykäytössä. No eihän siitä mitään tullut, ainakaan noin korvessa. Pitää ottaa vielä uusintakokeilu jossain hieman vähempi-metsäisessä paikassa. Äkkiseltään voin kyllä sanoa, että ei siitä gepsiksi minulle ole. Kätkö oli niin peruskauraa kuin vain olla voi. Onneksi oli salmiakkia eväänä, niin mieli pysyi korkealla :P Kukkulalta laskeutuminen olikin sitten hankalampi juttu, koska eihän me tietenkään polkua voitu käyttää :D

Koukkunokka ja Räpyläjalka


En nyt muista kumpi näistä oli kumpi, mutta toinen oli sijoitettu keskelle suota. Siinä kastui sukka jos toinenkin ja Outila oli saada slaagin kätkön nähtyään. En viitsi spoilata iloa tulevilta kävijöiltä, mutta ihan hauskanen toteutus. Varmaan juurikin tuosta toteutustavasta johtuen kätkö on pitänyt sijoittaa niin piiloon, siis keskelle suota, ettei jästit pääse tuhoamaan sitä. Toinenkin kätkö oli jemmattu keskelle kaislikkoa, mutta ei se kenkien kastuminen enää siinä vaiheessa haitannut, kun ne kerran oli jo märät.

Ankkurikivi

Tämä nyt taas kuuluu kätköihin, jotka olisi voinut vaikka jättää toteuttamatta. On kyllä niiiiiiin peruspurkki in the middle of nowhere, että huh huh. Voisimme kaikki ottaa tästä kätköstä opiksi, että jos olet kirjoittamassa kätkökuvaukseen "Tämä ihan vaan "ahaa- elämys"kätkö.." ja "oli siis "täydellinen" extempore kätkö." niin ole hyvä, ja jätä kätkö julkaisematta. Sen eväsrasian voi hyvin säilyttää ja ottaa sitten käyttöön, kun tulee mieleen jokin kätköpaikka, jossa olisi edes jotain ideaa. Ärrimurri!

No, ehkä meitä on jokaiseen junaan, joten edustakoot tuo nyt vain omaa mielipidettäni. Kyseinen kätköilijä on piilottanut melkoisen määrän purnukoita, joten kaipa sinne sitten välillä eksyy mukaan vähän sutta ja sekundaakin.

Mitenkähän muiden kätköilijöiden kesä on sujunut?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

VIHDOINKIN!!! / VHI :D

Dick0369 kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.