tiistai 14. huhtikuuta 2009

Yhyhyyy!!

Mulle kävi TAAS näin! Penteleen pentele sentään. Tyynen rauhallisesti vietän saaristossa pääsiäistä kiroten läheisten kätköjen puutetta. Parisen viikkoa sitten yritettiin lähintä löytämätöntä kätköä, mutta eihän siitä mitään tullut, kun siellä metsässä asuu vähintään karhu. No, tuo nyt ei taas liittynyt mitenkään itse asiaan.

Korppooseen ilmestyi sunnuntaina 3 (KOLME!) uutta kätköä ja minä (IDIOOTTI) en taaskaan huomannut mitään! Hyvä kun en nukkunut kätköjen päällä! Siitä olisi voinut kättään ojentamalla napsia kolme FTF:ia, eikä olisi edes tullut kiire. Vaikka olisi RYÖMINYT niin olisi ollut ensimmäisenä paikalla. Vaikka olisi antanut avecin johdattaa, niin SILTI olisi ollut ekana mestoilla. Prkl!

Ehdin juuri kirota asiaa avecille tekstiviestitse ennen kuin ryntäsin tänne kertomaan. Mistä vetoa, että vastaus kuuluu: "No mut sehän on kiva! Voidaan sit hakea ne ensi kerralla yhdessä." Mutkueiseoosamaasia!!!

Skarppina nyt!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Rivien välistä on ollut helppo päätellä että Avec on armoitettu herrasmies (jollaisia muuten on enää vähän eli kantsii siis ehdottomasti pitää hänestä lujasti kiinni!) ja tekisi kätköillessä kaiken Tilkkuliinin puolesta, joten lukijan toivomus olisi tämmöinen: Tilkkuliini Outilan kans kätköilemään (silloin aina tapahtuu ja paljon!) ja Avec mukana vähän niinkuin taka-alalla, mutta kutsuttavissa paikalle heti kun naiset ovat ensin tehneet kaikkensa ja tarvitaan miestä ottamaan purkki korkealta tai avaamaan sen juuttunut kansi... Näin on lopputulos kaikin puolin onnistunut niin kätköilijöiden, Avecin kuin lukijoidenkin kannalta! :) / VHI :D

tilkkuliini kirjoitti...

Voi luoja mä nauroin tota kommenttia :D Aivan mainio!

Mut hei, mä lupaan, toiveesi tulee toteutumaan :)