maanantai 21. heinäkuuta 2008

Uusi harrastus! (Tai hulluus...)

Hei vaan hei kaikille, jotka tänne ovat jostain syystä löytäneet. Geokätköilijät tosin löytävät juuri sinne minne haluavat, joten turhaa sitä kai tässä on ihmetellä, että mitä SINÄ täällä oikeen teet. Niin että tervetuloa vaan.

Jostakin syystä silmiin osui mökillä lehti, jossa puhuttiin geokätköilystä. Olen ollut vuosi sitten kerran mukana etsimässä kätköä ja kerran kaveri löysi ohimennen yhden kätkön näköpiirissäni. Noilla kerroilla ei geokätköpistiäinen vielä osunut minuun, enkä saanut tartuntaa, mutta tämä mokoma lehti, jonka nyt luin, teki minut suorastaan hulluksi!

Mökiltä oli oitis päästävä mokkulan ja kannettavan avulla nettiin tutkimaan asiaa. 3G-verkon ulkopuolella sai taistella melkoisen pitkään ennen kuin lajista selvisi minulle yhtikäs mitään. Piti siis odottaa paluuta arkeen ja pääsyä oikealle tietokoneelle oikean internetin ääreen :D

Noh, nyt olen sitten loggautunut sisään jos jollekin portaalille ja löytänyt lähimmät geokätköni. Tai siis en _löytänyt, löytänyt_ vaan paikallistanut ne kartalta.

Tänään uskalsin ensimmäisen kerran lähteä etsimään ensimmäistä kätköä. Noh! Ei tärpännyt! Kuinkas muutenkaan. Todella tuttu paikka ja tiedän, että kätkön on oltava jossakin siinä, missä pyörin, mutta eipä vaan löytänyt. Tiedän kyllä olleeni aivan turhan hätäinen.

Olen kuitenkin luonut suunnitelman. Houkuttelen seuraavalla kerralla varsin yllätyshullun ystäväni mukaan harrastuksen pariin. Kahdestaan sen täytyy helpompaa. Vai olenkohan täysin väärässä? :D

Palaan asiaan heti, kun asia edistyy. (Tai nopeamminkin, jos ja kun ehdin turhautua ja tuskastua ennen sitä. Toimintaa!)

0 kommenttia: